IVELAN

 E trgovina

19.3.2020.

Odluka stožera civilne zaštite Republike Hrvatske – COVID 19

UVJETI RADA

Obzirom na odluku Stožera civilne zaštite RH, IVELAN OBRT od 19.3.2019 posluje isključivo kao web trgovina, spriječavajući time svaki bliski kontakt s kupcima i posjetiteljima poslovnih prostorija. Period je određen na 30 dana, a većina djelatnika radi od kuće i posve su u mogućnosti ponuditi maksimalnu web podršku, i odgovore na sva vaša pitanja.

U dogovoru s kurirskom službom GLS i INTEREUROPA, ugovorili smo stroge i jasno preporučene protokole o postupanju i manipulaciji robom koju šaljemo prema našim kupcima.

Preporuke o postupanju kod preuzimanja robe:

  • Prilikom poziva kurira prokomentirajte način na koji ćete preuzeti robu. Ako primite SMS o vremenu isporuke, na taj broj možete dobiti kurira i dogovoriti način preuzimanja. Zajedno dogovorite beskontaktno preuzimanje robe, ponašajući se odgovorno i u skladu s preporukama Svjetske zdravstvene organizacije.

 

  • Kada preuzmete paket, slobodno provjerite sadržaj paketa. Po tvrdnji Svjetske zdravstvene organizacije, mogućnost da zaražena osoba kontaminira komercijalnu robu je mala, i mogućnost da ćete se zaraziti virusom koji uzrokuje COVID-19 preko paketa koji je putovao, bio premještan i izložen različitim temperaturnim i drugim uvjetima je također niska. Izvor: https://www.who.int/news-room/q-a-detail/q-a-coronaviruses

 

  • Budite apsolutno sigurni da ste napravili sve što je u Vašoj moći da spriječite eventualno širenje virusa, pa nakon bilo kakvog kontakta koji je imalo rizičan dobro operite ruke. To napravite i nakon preuzimanja i pregleda Vaše pošiljke. Na taj način čuvate svoje zdravlje, zdravlje svoje obitelji i sugrađana.

 

  • Prilikom kupnje artikala na našoj web stranici, molimo Vas da ne odabirete opciju plaćanja pouzećem, osim u slučaju kad niste u mogućnosti koristiti niti jednu drugu opciju plaćanja. Dakle ovakav tip plaćanja gdje dolazite u kontakt s gotovim novcem, te ga morate razmjeniti s drugom osobom u potpunosti izbjegavajte. Postoji niz drugih opcija plaćanja putem našeg web sustava naplate. Kuriri GLS-a i INTEREUROPE nose zaštitne medicinske rukavice, ali zbog zaštite svih naših sugrađana, promet gotovim novcem preporučuje se svesti na minimum.

 

Radno vrijeme web trgovine:

Web trgovina dostupna je i funkcionira od 0-24 svakim danom, 7 dana u tjednu. Podršku možete zatražiti na nekoliko načina, a naši će Vam operateri odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

  • Kontakt putem telefona – +385(0)15560135 | PONEDJELJAK – PETAK: 10:00-18:00 h
  • Kontakt putem elektronske pošte – 24/7 | ivelan.hr@gmail.com

 

Rokovi isporuke:

Rokovi isporuke za sada su stabilni, i ne bilježimo značajnija odstupanja od redovnih rokova isporuke.

Ipak, rokovi isporuke zbog nastale situacije mogu biti promjenjivi. Odmah nakon primitka Vaše web narudžbe, operateri će Vas kontaktirati kako bi s Vama otkloniti eventualne nejasnoće i potvrdili Vam rok isporuke za navedenu robu.

KONTAKT

Mob: 091.600.4000
Tel: 01.5560.135
E-mail: ivelan.hr@gmail.com

INFO

Vl. Ivica Mićić
Zapoljska 39,ZAGREB 10000
Žiro: 2340009-1160261652 (kod PBZ)
IBAN: HR8123400091160261652